Poliklinikk smådyr

Vi har en stor og godt utstyrt poliklinikk der vi tar imot ditt kjæledyr enten det er hund, katt, smågnager, ilder eller kanin. 

I poliklinikken har vi i hovedsak timebestilling, men vi strekker oss langt for også å kunne ta imot akutte pasienter når dette er behov for.

Ring oss på telefon 56 30 55 60 for timebestilling.

Dersom du ønsker time for tannhelsekontroll på ditt kjæledyr, vil vi i første omgang ta dyret inn på en konsultasjon for å sjekke generell helsekontroll og munnhule/tenner, slik at vi kan evaluere hva som skal til av videre behandling etc. Deretter setter veterinær og eier i felleskap opp en ny time for videre behandlinger, da kan  veterinær kan informere eier om hvilke tiltak som bør settes i verk og gi en oversikt over kostnader, etterbehandliner etc.

Vi ønsker normalt sett en undersøkelse av dyret ditt før en evt oppsetting for kirurgi. Dette gjelder selvfølgelig ikke dersom en kommer inn for akuttkirurgi.

En kirurgisk prosedyre som vi likevel ofte setter opp uten forutgående undersøkelse er kastrasjon av hunn- og hannkatt. Dette kan kunden selv bestille over telefon.