Fokusdager på senior - og leddhelse

Kategori:

Har katten din byttet ut yndlingsstedet sitt? Leker den mindre? Steller den ikke pelsen like mye som før? Sover den mer?

Vegrer hunden din seg for å hoppe inn eller ut av bilen, eller for å gå i trapper? Er hunden mindre aktiv? Virker den stiv i kroppen etter å ha ligget i ro?

Bilde av Fokus på 12 år som holder seg godt for alderen.

Visste du at mer enn 90% av katter 12 år opplever å få leddproblemer?

Når din hund eller katt har fylt 7 år (5 år på store hunderaser) bør man begynne å tenke på aldring, og på å bevare helsen til hunden eller katten. Synlige endringer som kan være enkle å oppdage er for eksempel forandringer i pelsfarge- eller struktur, og redusert muskelmasse. Men selv om man ikke ser synlige fysiske symptomer, er det flere endringer som ikke er så lette å legge merke til. Det er heller ikke lett å skille om det er alderdom eller leddsykdom som er årsaken til  mulige endringer.

Har du lagt merke til noen av de symptomene beskrevet over? Da kan det være på tide med en senior- og leddhelsesjekk.

Mangen av disse pasienten kan ha stor glede av få behandling for bevegelses relaterte problemer med kiropraktikk go /eller akupunktur.

Ring oss, eller send oss en mail, for å bestille en time til din hund eller katt!

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.