Ambulerende hestepraksis

Vår veterinær Eva-Kristin Lunde kjører ambulerende hestepraksis i distriktet etter behov. Send en sms på telf 90144006 med ditt navn, hvor hesten står og hva det gjelder, så kan avtale om dette opprettes direkte med henne. Det er kun enklere prosedyrer som bør gjennomføres på stall, som vaksinasjoner, ponnimålinger, undersøkelser ved endel akuttskader og sykdom etc. Dersom besøket gjelder vaksinasjoner så setter jeg pris på at det er flere vaksinasjoner på samme stall om jeg først skal reise ut. Det vil også være gunstig prismessig for dere som heste eiere at tilkjøringen kan deles på flere.

Ved tannhelse kontroller, ultralyd undersøkelse av sener, røntgen mm. så må hesten inn til klinikken. Slike avtaler gjøres også ved at du sender en sms til 90144006- gjerne med aktuelle og alternative dager og tidspunkt, så kan vi gjøre en avtale direkte.

Flere av våre tjenester

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.