Tannbehandlinger hund og katt

Tannbehandlinger av hund og katt gjøres med dyret i narkose. Vi fjerner tannstein med en scaler og undersøker tenner og munnhule og etter avtale tar vi tannrøntgen. Dette for å kunne avgjøre hvordan tilstanden er på hver enkelt tann. Siden dyrene våre ikke med ord kan forklare om de har smerter fra munn og tenner, så er røntgen en av de undersøkelses metoder som vi har til å støtte oss på for å avgjøre hvorvidt vi har skader og infeksjoner på tenner og tannrøtter. Funn her vil avgjøre hvorvidt vi anbefaler videre behandlinger som for eksempel trekk av tenner på din hund eller katt.

Tanntrekk gjøres som regel ikke samme dag som vi tar den første undersøkelse med tannrens.

Betente tannrøtter vil gi kroniske infeksjoner i munnhule, disse kan føre til smerte i munnen og svekket helse grunnet bakteriestrømmer i blodet og forandringer på hjerteklaffer. Dette er grunnen til at vi anbefaler tanntrekk når tannrøtter er infiserte.

Flere av våre tjenester

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.