Personvern

Os Dyreklinikk samler inn informasjon om deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i kontaktskjemaer på våre nettsider. Vi lagrer også e-post og andre meldinger du måtte sende til oss på våre ulike plattformer. 

Vi tar ditt personvern på alvor, og vil kun bruke de opplysninger vi innhenter i overenstemmelse med personvernloven. Vi henter kun inn slik informasjon i de tilfeller hvor det er relevant for din befatning med Os Dyreklinikk. For eksempel ved kontakt gjennom skjema e.l.

Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.

Vi vil aldri selge, eller utlevere din informasjon til tredjeparter for bruk i markedsføring e.l. Vi vil kun utlevere din informasjon dersom vi blir pålagt dette av politimyndigheter, med gyldig hjemmel i norsk lov.

Kontaktskjema

Ved innsendelse av kontaktskjema samler vi inn den informasjonen du oppgir, (navn, telefonnummer, e-post). Dette er nødvendig for at vi skal kunne ta kontakt med deg og besvare din henvendelse. Informasjon vi samler inn vil ikke brukt utover dette, og vil aldri bli solgt eller overlevert til tredjeparter.

E-post og meldinger

E-post som sendes til Os Dyreklinikk lagres så lenge det er aktuelt for din befatning med Os Dyreklinikk. Informasjonen deles ikke med utenforstående.

Meldinger og andre kontaktpunkter i sosiale medier reguleres av det aktuelle mediumets personvernerklæring. Besvarelser og henvendelser besvares og håndteres på plattformen hvor du kontakter oss. Vi deler ikke informasjonen din med parter utenfor dette, men vær obs på at sosiale medium har sine egne regler for personvern.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din enhet av nettsidene du besøker. Disse kan brukes til mye forskjellig – lagre språkpreferanser, holde på handlekurver, sporing, markedsføring, etc. 

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler:

Google Analytics:

Cookie Formål Lagringstid
_ga
_ga_*
Brukes for analyse av nettstedet. Sier noe om hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider de besøker og hvor lenge de er på sidene. 2 år

Les mer om Googles personvern her: https://policies.google.com/privacy

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.