Om klinikken

Ved Os Dyreklinikk er vi et hyggelig team med fem veterinærer, tre utdannede dyrepleiere og to assistenter.

Veterinærene Christina Bjerkvig, Sonja Rutten , Joana Cardoso og Juni Helene ´Jonas jobber med smådyr. Eva Kristin Lunde har i tillegg til smådyr ansvar for hestepasientene våre. Vår kollega Petra Novosedlakova er for tiden i barselspermisjon.

Hestepasienter kan få besøk ute på stallene, eller komme til vår hesteklinikk.

Klinikken er på totalt ca 450 kvadratmeter. Vi har også en egen butikk for salg av fôr og utstyr til hund og katt i forbindelse med resepsjon/mottak.

Klinikken ble startet av veterinær Eva-Kristin Lunde i mars 1995 som en enmannsbedrift, og har i løpet av årene vokst i både antall ansatte, kunder og pasienter.

En oversikt over våre hyggelige ansatte finner du på om oss siden.

November 2015 flyttet vi inn i nye, flotte lokaler på Hjelle. Her er det lyst og åpent med et stort resepsjonsområde. I butikken selger vi utstyr, veterinært diettfor til hunde-og katte og vedlikeholdsfôr til hund og katt . Vi har flere behandlingsrom for smådyr, tannklinikk og operasjonsrom, og et eget behandlingsrom for hest. Dyrepleierne har sitt eget rom til sine pasienter, og vi har et eget "stillerom" for pasienter som skal ha det rolig i forbindelse med innsovning før narkose etc.

Pasientene våre har store oppstallingsbur, og vi har adskilt oppstalling for hund og katt. Katteoppstallingen har plass til minst åtte katter. Katte burdørene er gjennomsiktige og vender ut mot rommets vindu, så kattene kan se ut av vinduet, noe vi vet de liker. Vi har også et eget isolasjonsrom der dyr med mistanke om smittsom sykdom oppstalles.

På smådyrsklinikken er vi godt utstyrt med blant annet digitalt røntgen, tannklinikk med tannrøntgen og tannenhet/-utstyr, operasjonsrom med gassanestesi og overvåkningsenhet med mulighet for to operasjoner parallelt, eget laboratorium med analysemaskiner for blodkjemi og hematologi. Vi har dessuten ultralydapparat, blodtrykksmåler og EKG. På hestemottaket tar vi inn hester for tannstell og rutinebehandlinger, røntgen, ultralyd, endoskopi av luftveier med mer.

Vi kan oppstalle dyret ditt utover dagen, eller natten over, dersom det skulle være påkrevd.

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.