Poliklinikk smådyr

Vi har en stor og godt utstyrt poliklinikk der vi tar imot ditt kjæledyr enten det er hund, katt, smågnager, ilder eller kanin.

Akutte tilfeller vil vi alltid strekke oss langt for å håndtere hver dag. Dette kan føre til at vi iblant blir forsinket med våre avtalte pasienter. Vi ber om forståelse for dette.

I poliklinikken har vi i hovedsak timebestilling, men vi strekker oss langt for også å kunne ta imot akutte pasienter når dette er behov for.

Ring oss på telefon 56 30 55 60 eller bestill time på vår nettside.

Normalt sett prøver vi å unngå narkoser på ditt dyr seint på dagen, da vi ønsker at dyret ditt skal være våken når de reiser hjem igjen.Planlagte prosedyrer som krever sedasjon eller narkose ønsker vi derfor å gjennomføre tidligere på dagen .

Dersom du ønsker time for tannhelsekontroll på ditt kjæledyr, vil vi i første omgang ta dyret inn på en konsultasjon for å sjekke generell helsekontroll og munnhule/tenner, slik at vi kan evaluere hva som skal til av videre behandling etc. Deretter setter veterinær og eier i felleskap opp en ny time for videre behandlinger, da kan veterinær informere eier om hvilke tiltak som bør settes i verk og gi en oversikt over kostnader, etterbehandlinger etc.

Vi ønsker normalt sett en undersøkelse av dyret ditt før en evt oppsetting for kirurgi. Dette gjelder selvfølgelig ikke dersom en kommer inn for akuttkirurgi.

En kirurgisk prosedyre som vi likevel ofte setter opp uten forutgående undersøkelse er kastrasjon av hunn- og hannkatt. Dette kan kunden selv bestille over telefon. eller over vår nettside.

Flere av våre tjenester

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.