Forsikring

Kategori:
No items found.

Vi anbefaler på det sterkeste at du som dyreeier forsikrer kjæledyret ditt. Det kan være en tung økonomisk belastning når dyr blir syke og må ha behandling hos veterinær. Utviklingen i veterinærmedisinen er kommet langt, og alvorlig syke dyr kan få behandling i langt større grad den dag i dag enn tidligere. Behandlingene veterinærene i dag praktiserer, krever både spesialisert kompetanse og spesielt utstyr, og dette er kostbart.

Forsikrer man dyret sitt, har du som eier langt flere muligheter til å hjelpe dyret ditt dersom det skulle bli sykt eller utsatt for en ulykke. Utgiftene vil bli betraktelig redusert når man kun må betale en egenandel. For noen vil forsikring kunne bety forskjellen på liv og død for kjæledyret.

Alle kjæledyr kan forsikres. Om dyret er renraset eller blandingsrase utgjør ingen forskjell når det kommer til hva det vil koste med veterinærmedisinsk behandling.

Det finnes mange forsikringsselskaper å velge mellom. Prisene vil nok variere noe, og ofte kan man få en god pris hos det forsikringsselskapet man allerede er kunde hos fra før. Generelt er den årlige utgiften overkommelig for de fleste. Det kan være greit å tenke over hvor høy sum man tenker er fornuftig å forsikre dyret sitt for, og man bør også ta stilling til om forsikringen skal dekke medisinutgifter.

Vi på klinikken hjelper deg med utfylling av forsikringspapirer når uhellet er ute. Vanligvis må du selv betale utgiftene, og så får du pengene tilbakebetalt fra forsikringsselskapet. Ved store summer, tilbyr noen av selskapene direkteoppgjør. Det vil si at du som kunde kun legger ut for egenandelen, resten dekkes direkte av forsikringsselskapet.

Forsikring av kjæledyr er utelukkende positivt for alle parter:

  • Dyret får den beste behandlingen, uavhengig av eierens økonomi
  • Eier slipper å ta hensyn til økonomi ved valg av behandling
  • Veterinæren kan velge den beste behandlingen for dyret, noe som gir faglig utfordring og kunnskapsutvikling!

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.