Kiropraktikk

Kategori:

Veterinærene Sonja Rutten og Eva-Kristin Lunde er også utdannet veterinære kiropraktorer. Vi kan tilby undersøkelse og behandling for kiropraktisk relaterte problemer på ditt dyr. Symptomer på slike problemer er ofte forbundet med smerte og/eller nedsatt bevegelighet, gjerne motstand mot å hoppe, bevege seg, gå i trapper etc. Noen hunder og katter kan vise tegn på engstelse eller aggresjon ved håndtering, eller de vegrer seg for å gjøre bevegelser som de før har kunnet gjøre. Vi har flere ganger tatt imot det som blir ansett som akutt pasienter fordi eier opplever at dyret viser tegn på akutt smerte, der dette viser seg å være et kiropraktisk problem som kan løses ganske enkelt med behandling.

Da vi begge også er utdannet veterinære akupunktører er det noe vi veldig ofte kombinerer med kiropraktiske behandlinger.

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.