Laserbehandling av sår

Kategori:

Her er en hyggelig tilbakemelding fra en av kundene våre som hadde god effekt av laserbehandling til sin hund "Chevy" og som gjerne vil videreformidle sin erfaring med behandlingen.

Laserbehandling av sår

"Jeg vil med dette opplyse til alle dyreeiere at laserbehandling er som en tryllestav!

Hunden min, Chevy som er en Rottweiler tispe på 1,5 år fikk en klump på foten. Denne ble i samråd med veterinær fjernet og det ble sendt inn vevsprøve, med tanke på ondartet kreft. Resultatet ble en sånn plastkrage, slik at hun ikke skulle bite i såret. Det gikk ikke lang tid før Chevy fant sin egen måte å ødelegge kragen på, faktisk ble hun proff i faget! Vi byttet krage etter krage, og det verste var når hun selv tok stingene. Det var en stolt hund som møtte meg logrende, med ett stort kjøttsår på foten. Synes tydeligvis at hun hadde vært grådig flink på egenhånd. Til min store frustrasjon.. Dessverre var det ikke mer vev igjen på foten, så vi fikk ikke sydd såret på nytt.

Heldigvis kom veterinæren på at laser kunne brukes til sårbehandling. Jeg var skeptisk, er vel av den skeptiske typen.. Vi prøvde det, og det gikk ikke lang tid før såret begynte å gro. Ja,du kunne nesten se at det grodde under behandlingen. Hunden som var psykisk sliten etter alle kragene hun hadde spist opp, fikk ett nytt liv. Selv om vi sitter igjen med ødelagte dørkarmer i hele huset, så har vi vertfall fått en frisk hund igjen.

Jeg vil oppfordre alle dyreeiere til å spørre om å få laserbehandling ved sår. Det er mye mer effektivt enn andre metoder. Når jeg har snakket med andre dyreeiere, så er det dessverre ett fåtall som vet om denne type behandling. Oppfordrer derfor veterinærene til å opplyse om det også.

Takk til alle dere på Osøyro Dyreklinikk som har fått hunden min frisk med hjelp av laser."

Hilsen
Veronika Wilhelmsen

Som beskrevet over så tilbyr vi laserbehandling til alle pasienter som skulle være riktig kandidat for behandlingen. Det er mye brukt i humanmedisinen og på full fart inn i veterinærmedisinen. Våre veterinærer har nylig vært på etterutdanningskurs og kan tilby god behandling med laser.

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.