Christina Bjerkvig

Christina Bjerkvig

Veterinær

Christina tok sin utdannelse ved Szent Istvan Univesity of Veterinary Medicine i Ungarn der hun ble uteksaminert som Doctor of Veterinary Medicine i 2009. De første årene etter endt studie jobbet hun som smådyrsveterinær i både Dublin og Trondheim, før hun ble fast ansatt hos oss i 2011.

Christina er en dedikert og omsorgsfull veterinær med et stort hjerte for alle slags små og store dyr. Hun er i tillegg kunnskapsrik og kan mye om det meste, så hvis det er noe kollegaene lurer på, er Christina riktig person å spørre.

Av interessefelt er det særlig dermatologi Christina finner spennende og hun har flere etterutdannelse kurs innen emnet. Hun har også etterutdanning i akuttmedisin, ultralyd og tannbehandling av hund og katt, og ved siden av dermatologi jobber Christina mye med tannmedisin.

Christinas kjærlighet for dyr avspeiles godt i hjemmet, der man for tiden kan finne to hunder, en katt, to marsvin og de dyrene som ellers måtte stikke innom hagen. Alle får like god pleie.

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.