Else K. Grindheim

Else K. Grindheim

Assistent

Vi var så heldige å få denne blide damen som nytt tilskudd til vårt team i november 2016. Else har lang erfaring med dyr. Hun fikk sin første Engelsk Springer Spaniel i 1990, og har siden 1997 drevet aktivt oppdrett av rasen. Dette er Elses store hobby og lidenskap, og hennes gode kunnskap og lange erfaring som oppdretter og assistent kommer til daglig nytte ved klinikken.

Else begynte som assistent ved dyreklinikk i 2000 og har siden den gang tatt flere kurs innen reproduksjon og fødsel. Ellers er hun særlig interessert i radiologi og er ikke vond å be når røntgen skal tas av pasienter. Else er en driftig dame ved klinikken, og skulle du trenge klipp til din hund er særlig Else den riktige å be om time til. Hun klipper alle typer raser, og skal du ha utstillingsklipp tilbys dette til golden retriever, springere, settere og cockere.

I tillegg til oppdrett, har Else aktivt trent hund i blodspor siden 1992, og hun er utdannet dommer i blodspor og ettersøk.

På bildet ser du Asti, en av Elses flokk på åtte hunder, som er like skøyersk som sin matmor!:)

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.