Petra Novysedláková

Petra Novysedláková

Veterinær

Petra ble ansatt som veterinær ved klinikken i januar 2019.

Hun studerte veterinærmedisin ved The University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Kosice, Slovakia. Petra var ferdig utdannet veterinær i juni 2017, og hun har tidligere arbeidet som Inspector of animal´s welfare hos Regional Veterinary and Food Administration, som har ansvar for å ivareta dyrevelferd hos produksjonsdyr, kjæledyr, laboratoriedyr og dyr tilknyttet sirkus i Slovakia. Petra har også erfaring som Trainee, og etter endt studie som Veterinary doctor, ved Veterinary clinic Turiec, en travel smådyrpraksis i Slovakia med kirurgi som spesialfelt. Petra arbeidet der under hele studietiden sin og i en periode etter endt studie. Petra har en særlig interesse for å arbeide med ultralyd undersøkelser og for tannhelse.

Petra elsker å arbeide med dyr, og er meget dedikert til sitt fag.
Når hun ikke er på jobb tilbringer hun mest mulig tid sammen med familien og hundene, gjerne i skog og mark eller på snowboard i bakken vinterstid.

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.