Sonja Rutten

Sonja Rutten

Veterinær

Sonja studerte veterinærmedisin ved Universitetet i Gent, Belgia, og uteksaminerte som Master of Veterinary Medicine i 2011. Etter endt studie jobbet hun ved smådyrsklinikker i Tyskland og Belgia, før hun i 2015 begynte ved en smådyrsklinikk i Mo i Rana. Sonja har alltid likt Norge, og lærte seg flytende norsk på egenhånd. Sonja har vært ansatt hos oss siden 2015, noe vi er veldig glad for.

Sonja er en engasjert veterinær som sprer mye glede med sitt gode humør og åpne vesen. Hun tar alle medisinske utfordringer på strak arm og er faglig dyktig. Interessefeltene hennes er kirurgi og cytologi, og hun analyserer med glede cellprøvene ved klinikkens laboratorium. Sonja har også interesse for holistisk medisin og er én av to veterinærer ved klinikken som er IVAS-sertifisert (international veterinary acupuncture sosciety) veterinær akupunktør. Hun tok sin IVAS eksamen i 2014. I tillegg har Sonja utdannelse innen homeopati fra Münster i Tyskland i 2011.  Sonja har med seg god erfaring innen gnager- og kaninmedisin fra sine tidligere arbeidssteder i Tyskland og Belgia.

Våren 2018 tok Sonja sin veterinære kiropraktor eksamen ved IAVC i Sittensen i Tyskland.

På bildet ser dere Sonjas hund Baldrian, som er like livlig og snill som sin eier.

Bestill time i dag

Bestill time
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.